FUJIFILM Revoria Press SC180

Fujijilm
Fujijilm
FUJIFILM Revoria Press <b>SC180</b>
FUJIFILM Revoria Press <b>SC180</b>
FUJIFILM Revoria Press <b>SC180</b>
FUJIFILM Revoria Press <b>SC180</b>

 

                              

 

Revoria Press SC180 je produkcijski tiskalnik, ki prihaja v kompaktni velikosti s polnimi pisarniškimi funkcijami in tiska različne vrste dokumentov v visoki ločljivosti s preciznostjo. Poleg privlačnih funkcij zaključne obdelave, je tiskalnik sposoben obdelave daljših formatov in težjega papirja.

 

 

 

 

 

 

Glavne značilnosti

 

Neomejena produktivnost in vsestranskost

 1. Full Bleed Trim
 2. Teža papirja do 400gsm
 3. Ovojnice
 4. Žlebljenje
 5. Razglednice
 6. Vstopnice
 7. Vizitke
 8. Podaljšan format do 1.200mm

Opomba: Vzorci v tem katalogu vključujejo
tiste, ki zahtevajo ločeno dodelavo.

 

 

 

Maksimalna hitrost 80 ppm in visoka produktivnost pri opravilih z mešanimi mediji

Dosezite visoko produktivnost s tiskalnikom, ki tiska s hitrostjo 80 ppm in ima visoko zmogljivost. Tiskajte mešana opravila *1 na premazanem in nepremazanem papirju z minimalnim izpadom, skupaj s prilagoditvijo kakovosti slike, optimizirano ob menjavi papirja. Dolge papirje velikosti 330 x 1.200 mm je mogoče tiskati s hitrostjo 12 ppm z zračnim podajalnikom.

*1: Ko je izbrana enaka velikost papirja in način prednostne hitrosti.

 

 

 

"Air suction feeder" oz. vakuumski podajalnik z visoko zmogljivostjo ravnanja z mediji

Vsak list je varno pobran in dostavljen s premikajočo glavo z zračnim sesanjem, kar izboljša zmogljivost podajanja papirja za nizkokakovostne, teksturirane in premazane medije.

 

Opomba: Opcijska konfiguracija.

 

 

 

Podpira dolgi papir dolžine do 1.200 mm

Tiskalnik podpira širok spekter velikosti papirja - od 98 x 148 mm do 330 x 488 mm. Opremljen za vse konfiguracije, lahko večlistni vstavljalnik za tiskanje transparentov tiska tudi na dolgi papir (330 x 660 mm) z možnostjo enostranskega tiskanja na dolgi papir (330 x 1.200 mm) in samodejnega obojestranskega tiskanja na dolgi papir (330 x 864 mm), kar odpira nove aplikacije in poslovne priložnosti.

 

Podprte velikosti

 

 

 

Ravnanje z različnimi težami medijev od 52 gsm do 400 gsm

Natisniti je mogoče vse od tankih letakov do debelih vizitk. Poleg tega ne le, da lahko obvladuje težak dolg papir do 350 gsm*, ampak odlikuje ga tudi učinkovitost pri ravnanju z mediji in vsestransko tiskanje lahko zadostita širokemu spektru zahtev strank.

*: Za enostransko tiskanje dolgega papirja do 330 x 660 mm z izbirnim vakuumskim podajalnikom C1-DSXL ali verižnim vakuumskim podajalnikom C1-DSXL-L. Podprta teža papirja se razlikuje glede na podajalnik in dolžino papirja. Za podrobnosti preverite brošuro.

 

 

 

Široka izbira možnosti dodelave

Enostavno dokončajte naloge od tiskanja do dodelave z avtomatiziranimi funkcijami tiskalnika Revoria Press SC180 in njegovo široko izbiro možnosti dodelave, vključno z vstavljanjem A3 naslovnic, luknjanjem, spenjanjem, spenjanjem brez sponk, spenjanje vzdolž sredine hrbtišča, enkratnim prepogibanjem, Z-Prepogibom, prepogibanjem na 3 enake dele, žlebom, obrezom, popolnim obrezom in kvadratnim hrbtom.

 

Vrste dodelav:

                             
Vsavljanje listov / naslovnic   Luknanje   Spenjanje   Spenjanje vzdolž sredine hrbtišča   Enkratno prepogibanje   Z-Prepogib
                     
         
Prepogibanje na 3 dele   Žlebljenje *1   Vertikalno obrezovanje   Horizontalno obrezovanje   Popolno obrezovanje   Kvadratno oblikovanje hrbtišča knjige

 

*1: Možnih je do 5 gub.

Opomba: Izbirna konfiguracija.

 

 

 

Povečajte produktivnost z Revoria Flow SC11 / Revoria Flow SC12

Tiskalni strežnik maksimizira produktivnost tiskalnika, hitro obdeluje visoko zmogljive naloge pri visoki ločljivosti 1.200 x 1.200 dpi, 10 bitov, hkrati pa enostavno obvladuje spremenljivo tiskanje in druge naloge visoke zmogljivosti.

 

"Intermediate Data Format" (IDF) zmanjšuje velikost in obdeluje naloge z veliko hitrostjo.

Besedilo in slike se samodejno določajo in upravljajo v objektnih enotah, pri čemer ima visoka kakovost slike prednost in se obdeluje s hitrostjo, medtem ko se zmanjšuje zmogljivost.

 

Visokohitrostno obdelavo dosežemo s strojno opremo "Plošča za pospeševanje RIP".

Tiskalnik učinkovito deluje prek fizičnih specifikacij strežnika, kar omogoča hitro izhodno delovanje s prilagajanjem visokih hitrosti.

 

Opomba: Standardna konfiguracija.

"Tehnologija visokohitrostnega serijskega prenosa" od tiskalniškega strežnika do tiskalnika Tiskalni strežnik obdeluje in prenaša podatke tiskalniku pri 4,25 Gbps/kanal* širokopasovno z avtomatskim odkrivanjem in popravljanjem napak, kar zagotavlja visoko zanesljivost.

 

*: 2 kanala uporabljena v 1 barvi.

 

 

 

 

Visoka kakovost slike, tehnologija avtomatske obdelave, zanesljiv sistem, ki maksimizira čas delovanja.

 

Visoka ločljivost 2.400 dpi visoke kakovosti

VCSEL-ROS zagotavlja ločljivost tiskanja 2.400 dpi, medtem ko energijsko učinkovit toner EA-Eco dosega sinergijski učinek s kontrolo volumna tonerja glede na premazan / nepremazan papir, da zagotovi visokokakovostne slike primerljive s tiskanjem offset.

 

 

SIQA* prihrani čas z optimiziranim prilagajanjem

SIQA bo samodejno umeril vrednosti prilagoditev, primerne za poravnavo slike z medijem, prilagoditev enakomerne gostote in prilagoditev prenosa slike. To operaterjem prihrani čas in izboljša izkoriščenost z odpravo potrebe po ročnem tiskanju in merjenju vsake naloge.

* Simple Image Quality Adjustment oz. Preprosto prilagajanje kakovosti slike.

 

 

Stabilna reprodukcija barv s 3D kalibracijo

Revoria Press SC180 zagotavlja natančno barvno kalibracijo s skeniranimi barvnimi kartami in spektrofotometrom*. Prav tako podpira stabilno reprodukcijo barv, ima funkcijo visoke ločljivosti 3D kalibracije in vključuje povratne informacije za podporo tako enojnim kot mešanim barvam.

*: Opcijski i1® Pro 3 iz podjetja X-Rite, Inc.

 

 

Natančnost

 

Poudarjanje robov:

Obdelava zaslona na konturah reproducira ostre besedila in črte z zatiranjem nazobčenosti, ki se običajno pojavlja pri srednjih linijah in besedilih.

 

 

Prilagoditev teže besedila / linije:

Na voljo je več ravni količine tonerja za izbiro, ki se uporabi na konturi, tako da se lahko nastavi želeno ravnotežje za boljšo berljivost besedil. V teh procesih tiskalnik omili stiskanje belih besedil in odebelitev črnih besedil, ko so besedila majhna.

 

Izklopljena nastavitev obrnjenosti besedila / linijske teže. Vklopljena nastavitev obrnjenosti besedila / linijske teže.

 

 

 

Iz monitorja, na tiskalnik

Prezrite potrebo po preverjanju barv pri vsakem tisku. "Colour Profile Maker for Display" oz. ustvarjalec barvnega profila za zaslon vam omogoča, da z natančnostjo preverite* barvo natisnjenega materiala na vašem zaslonu.

*: Nekateri barvni razponi se ne morejo reproducirati.

 

 

 

Ujemite barve s skeniranjem

Enostavno reproducirajte barve na dokumentih s skeniranjem obstoječega natisnjenega materiala, tudi brez poznavanja pogojev tiskanja, kar omogoča ujemanje barv in ponovno tiskanje preteklega natisnjenega materiala ali materiala, natisnjenega s drugimi modeli.

 

 

 

1.200 x 1.200 dpi x 10-bitno RIP Rendering

RIP ločljivost 1.200 x 1.200 dpi in izgubno stiskanje reproducira živahne barve in ohranja kakovost, medtem ko 10-bitno obdelovanje zagotavlja gladko prehajanje barv.

 

 

 

Podprte tehnologije

 

 

 1. Samodejni podajalnik dokumentov
  Enoprostorski dvostranski podajalnik dokumentov doseže hitro kopiranje in skeniranje. Zagotavlja produktivnost 80 strani na minuto za kopiranje, 135 strani na minuto (ena stran) za skeniranje in 270 strani na minuto za dvostransko skeniranje v enem prehodu.
   
 2. VCSEL-ROS / EA-Eco toner*
  VCSEL-ROS zagotavlja ločljivost tiska 2.400 dpi, medtem ko energijsko učinkovit toner EA-Eco* doseže sinergijski učinek s kontrolo volumna tonerja glede na premazan / nepremazan papir, da zagotovi visokokakovostne slike primerljive s tiskanjem offset.
  *: Emulzija Agregacija-Eco Toner.
   
 3. Mehanski sistem za vakuumski podajalnik / naprava za zaznavanje večkratnega podajanja
  Vakuumski podajalnik* je opremljen s patentiranim mehanizmom za sesanje zraka za stabilizacijo različnih vrst papirja pri visokih hitrostih podajanja. Naprava za zaznavanje večkratnega podajanja zazna večkratno podajanje in zagotavlja natančno tiskanje dokumentov.
  *: Opcijsko
   
 4. Kompaktni valjasti fuzor z jermenskim podajalnikom
  Kompaktni valjasti fuzor z jermenskim podajalnikom zagotavlja enakomerno toploto in pritisk, potrebna za spajanje slik na različnih vrstah papirja, vključno s težkimi.
   
  A. Valjasti grelniki
  B. Valjasti pritiskalniki
  C. Blazinica za spajanje

   
 5. Vgrajeni dvojni dekurler
  Ta naprava popravlja ukrivljenost papirja, ki lahko negativno vpliva na stabilen prenos. Količino popravka je mogoče prilagoditi, da se ujema s velikostjo in orientacijo katere koli vrste ukrivljenosti papirja.
   
 6. Korigiranje ukrivljenosti v realnem času
  Količino ukrivljenosti v izpisih lahko prilagodite z namestitvijo dodatnega modula za odstranjevanje ukrivljenosti vmesnika D1.

 

 

 

Napredne funkcije podpirajo širok spekter pisarniških operacij.

 

Revoria Press SC180 ponuja kakovost in zanesljivost produkcijskega tiskalnika, poleg tega pa tudi udobje funkcij tiskanja, kopiranja in skeniranja, ki jih najdemo pri večfunkcijskih tiskalnikih. To jih naredi odlično izbiro za vsakodnevno poslovno uporabo, saj so mnoge enake funkcije, kot jih najdemo pri večfunkcijskih tiskalnikih, na voljo tudi na teh napravah. Poleg tega je upravljanje teh naprav preprosto in neposredno, ne glede na opravilo.

 

 

 

Tiskanje

 

Podpora za različne izhode tiskanja

Pisarniške dokumente lahko tiskate neposredno s svojega računalnika z operacijskim sistemom Windows, ne da bi dostopali do tiskalniškega strežnika. Ko je naloga poslana na tiskalnik, lahko izberete zasebno tiskanje*1 z overjanjem ali pa izberete možnost tiskanja po zahtevi*1 *2 brez strežnika, da jo natisnete iz katere koli naprave v omrežju po zahtevi.
*1: Zahtevana je uporaba v načinu overjanja.
*2: Opcijsko. Tiskanje po zahtevi brez strežnika je mogoče samo za tiskalne naloge, ne da bi dostopali do tiskalniškega strežnika. Uporabiti je treba gonilnik PCL ali večmodelni gonilnik 2 za tiskanje.

 

 

Tiskanje "on-demand" brez strežnika

 

 

 

 

Kopiranje

 

Raznolike funkcije kopiranja

 • Kopiranje mešanih velikosti
 • Dodajanje naslovnice
 • Zvezek
 • Večkratni izpis na en list
 • Plakat
 • Ponavljanje slike

Na enem listu papirja lahko kopirate določeno število izvirnih slik večkrat.

 

 

 

Upravljanje / Varnost

 

Povezava z oddaljenim avtentikacijskim strežnikom

Funkcija overjanja preprečuje nepooblaščen dostop ter hkrati izračuna, koliko je vsak uporabnik uporabil iz zgodovine opravil. Te informacije so na voljo na bralniku IC kartic Revoria Press SC180*, kar omogoča učinkovito upravljanje nastavitev overjanja, ne da bi bilo treba konfigurirati vsak tiskalnik posebej.
*: Opcijska konfiguracija

 

 

 

Skeniranje

 

Podpora različnim formatom datotek in obdelavam

Skenirane podatke lahko pretvorite in shranite v formate TIFF, JPEG, dokument DocuWorks, PDF in priložite v e-pošto. Na voljo so tudi možnosti za iskanje besedila s tehnologijo OCR*, stiskanje podatkov, zaščito z geslom in shranjevanje na USB pogon.
*: Opcijska konfiguracija

 

 

Brezhibno upravljanje dokumentov s pomočjo digitalizacije

Z dostavo skeniranja lahko enostavno obdelate in shranite skenirane slike s prednastavljenimi gumbi za vsak delovni tok ali vrsto dokumenta.

 • Avtomatizirajte nastavitve formata datoteke, imena, OCR*, itd.
 • Skenirane in obdelane dokumente samodejno shranite na ustrezno destinacijo
 • Določite določeno besedilo v dokumentu kot ime mape ali datoteke
 • 0 in druge pogosto napačno prepoznane znake je mogoče pravilno prebrati

*: Opcijska konfiguracija

 

 

Uporaba QR in črtnih kod
Če je QR koda ali črtna koda na voljo v glavi dokumenta ali v vsebini, bo dostava skeniranja ustrezno obdelala.

 

 

Oddaljene storitve* - Zanesljiv podporni sistem

Oddaljene storitve FUJIFILM Business Innovation povečajo zanesljivost naprav, čas delovanja in produktivnost - kar nam olajša pomagati vam, da vaše podjetje nemoteno deluje. Z oddaljenimi storitvami povežemo naše podporne sisteme in orodja s strokovnimi ekipami po vsem svetu, zato vam lahko nudimo odzivno pomoč, ko jo najbolj potrebujete. To nam omogoča ponujanje proaktivnih rešitev z robustnim temeljnim znanjem in celovitim razumevanjem izdelkov.

 

 

 • Zmanjšajte izpad delovanja s prenosom podatkov stroja za odkrivanje in preprečevanje težav.
 • Ohranite zaloge tiskalniških materialov in jih samodejno dostavljajte, kar izboljša učinkovitost uporabe.
 • Samodejno poročajte o merilnikih za obračunavanje, da prihranite čas in izboljšate natančnost.

*: Razpoložljivost je odvisna od lokacije.

 

Vhodne možnosti (največ 10.300 listov)*

*: Glavna enota + zaporedni vakumski podajalnik C1-DS-L + zaporedni vakumski podajalnik C1-DS-R.

 

Konfiguracija z enim visokozmogljivim podajalnikom

 

Visokozmogljiv podajalnik B1-S + večlistni vstavljalnik za tiskanje transparentov

 • Pomoč z zrakom
 • Zaznavanje večkratnega podajanja
 • Kabinet
 • 2.000 listov x 1 pladenj + 250 listov
 • Največ A3, 330 x 488 mm

Visokozmogljiv podajalnik C3-DS + večlistni vstavljalnik za tiskanje transparentov

 • Pomoč z zrakom
 • Zaznavanje večkratnega podajanja
 • 2.000 listov x 2 pladnja + 250 listov
 • Največ A3, 330 x 488 mm

Vakumski podajalnik C1-DS

 • Zračno sesanje
 • Zaznavanje večkratnega podajanja
 • 2.100 listov x 2 pladnja + 250 listov
 • Največ A3, 330 x 488 mm

 

Vakumski podajalnik C1-DSXL*1 + enota za transparente za vakumski podajalnik C1-DSXL

 • 1.200 mm dolg papir*2
 • Zračno sesanje
 • Zaznavanje večkratnega podajanja
 • 800 listov + 2.100 listov + 250 listov
 • Največ A3, 330 x 1.200 mm (Zgornji pladenj)

Visokozmogljiv podajalnik B1*3

 • Velikost A4
 • 2.000 listov x 1 pladenj
 • Največ A4

 

Konfiguracija z dvema visokozmogljivima podajalnikoma

 

Visokozmogljiv podajalnik C1-DS + visokozmogljiv podajalnik C3-DS + večlistni vstavljalnik za tiskanje transparentov

 • Pomoč z zrakom
 • Zaznavanje večkratnega podajanja
 • 2.000 listov x 2 pladnja x 2 enoti + 250 listov
 • Največ A3, 330 x 488 mm

Zaporedni vakumski podajalnik C1-DS-L + zaporedni vakumski podajalnik C1-DS-R

 • Zračno sesanje
 • Zaznavanje večkratnega podajanja
 • 2.100 listov x 2 pladnja x 2 enoti + 250 listov
 • Največ A3, 330 x 488 mm

 

Zaporedni vakumaki podajalnik C1-DSXL-L*1 + zaporedni vakumski podajalnik C1-DS-R + enota za transparente za vakumski podajalnik C1-DSXL

 • 1.200 mm dolg papir*2
 • Zračno sesanje
 • Zaznavanje večkratnega podajanja
 • 800 listov + 2.100 listov + 2.100 listov x 2 pladnja + 250 listov
 • Največ A3, 330 x 1.200 mm (Zgornji pladenj)

 

*1: Podajanje dolgega papirja je mogoče samo pri zgornjem pladnju.
*2: Med enostranskim tiskanjem. Do 330 x 864 mm med avtomatskim dvostranskim tiskanjem.
*3: Opcijski večlistni vstavljalnik za tiskanje transparentov je potrebno kupiti ločeno. Povezan je neposredno s tiskalnikom.

 

 

Izhodne možnosti (največ 9.000 listov)*

*:Visokozmogljiv zlagalnik A1 + Finisher D6.

 

Premični lovilni pladenj

 • Zlagalnik papirja

 

Dolg lovilni pladenj

 • Zlagalnik dolgega papirja

 

Vmesni modul za odpravljanje ukrivljenosti D1

 • Korekcija ukrivljenosti v realnem času

 

Vstavljalnik D1

 • Vstavljanje naslovnice / listov

 

Visokozmogljiv zlagalnik A1

 • 5.000 listov z offset zlaganjem
 • Voziček za zlagalnik
 • Zlaganje dolgega papirja*1

 

Žlebljalnik / Dvostranski obrezovalnik D2

 • Dvostransko obrezovanje
 • Žlebljenje

 

Enota za zlaganje CD2 / CD3*2

 • Z prepogib na polovici
 • Prepogibanje na 3 dele

 

Finisher-C5 / Finisher-C5 z Booklet Maker

 • Razvrščanje / zlaganje
 • Spenjanje
 • Luknjanje
 • Spenjanje vzdolž sredine hrbtišča / enojni prepogib*3
 • Spenjanje brez spone

 

Finisher D6 / Finisher D6 z Booklet Maker

 • Razvrščanje / zlaganje
 • Spenjanje
 • Luknjanje *1
 • Spenjanje vzdolž sredine hrbtišča / enojni prepogib *4
 • Zlaganje dolgega papirja*1
   

Trimer za kvadratni hrbtni prepogib D1

 • Obrezovanje sprednje strani
 • Kvadratni hrbtni prepogib

 

   

Opomba: Za možnosti in pladnje, ki lahko sprejemajo izhod dolgega papirja, preverite brošuro.

*1: Opcijsko.
*2: Slika prikazuje enoto za zlaganje CD2.
*3: Za dodelovalec C5 z Booklet Makerjem.
*4: Za dodelovalec D6 z Booklet Makerjem.

 

 

 

Tiskalniški strežnik

 

Linija visokozmogljivega, visokozmogljivega Revoria Flow SC11 in enostavno namestljivega in razširljivega Revoria Flow SC12.

 

Revoria Flow SC11 Revoria Flow SC12

 

 

Prodaja

           

Servis

         

Sergio Rebronja

  Matej Meterc   Telefon: +386 (0)80 35 65
Skrbnik ključnih strank   Operativni direktor   Portal za prijavo napake: podpora.uni-biro.si
        e-naslov: servis@uni-biro.si
Telefon: +386 (0)40 096 049   Telefon: +386 (0)1 530 27 06    
e-naslov: sergio@uni-biro.si   e-naslov: matej.meterc@uni-biro.si    

 

Izdelava spletne trgovine
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih