FUJIFILM Revoria Press EC1100

Fujijilm
Fujijilm
FUJIFILM Revoria Press <b>EC1100</b>

 

                              

 

FUJIFILM Revoria Press EC1100 omogoča podporo številnim aplikacijam ter ponuja široko paleto možnosti za ustvarjalno končno obdelavo. Zagotavlja visoko kakovost ločljivosti slike tudi pri visokih hitrostih tiskanja, ob tem pa izboljšuje živahnost slike, zagotavlja gladke prehode med toni ter omogoča ostrino besedila. Poleg estetsko privlačnih lastnosti lahko tiskalnik obvladuje tudi tisk na daljše formate in težje vrste papirja.

 

 

 

 

 

Neomejena produktivnost in vsestranskost

 1. Ovojnica
 2. Teža papirja do 400gsm
 3. Podaljšan format do 864mm dvostransko
 4. Full Bleed Trim
 5. Vstopnice
 6. Razglednice
 7. Vizitke
 8. Podaljšan format do 1.200mm

Opomba: Vzorci v tem katalogu vključujejo
tiste, ki zahtevajo ločeno dodelavo.

 

 

Največja hitrost 100 strani na minuto in visoka produktivnost pri mešanih medijih

Doseganje visoke stopnje izkoriščenosti z visoko zmogljivim tiskalnim motorjem, ki proizvaja 100 strani na minuto*1. Tiskanje mešanih opravil*2 na premazan in nepremazan papir z minimalnim izpadom skupaj s prilagoditvijo kakovosti slike, optimizirano ob menjavi papirja. Dolg papir velikosti 330 x 1.200 mm je mogoče tiskati tudi s hitrostjo 16 strani na minuto z zračnim sesalnim podajalnikom.

*1: 52 do 300 gsm, A4.

*2: Ko je izbrana ista velikost papirja in prednostni način hitrosti.

 

 

 

"Air suction feeder" oz. vakumski podajalnik z visoko zmogljivostjo ravnanja z mediji

Vsak list varno pobere in dostavi glava s sesanjem zraka, kar izboljša zmogljivost podajanja papirja za nizkokakovostne, teksturirane in premazane medije.

 

Opomba: Opcijska konfiguracija.

 

 

 

Podpira dolgi papir dolžine do 1.200 mm

Tiskalnik podpira širok spekter velikosti papirja - od 98 x 148 mm do 330 x 488 mm. Opremljen za vse konfiguracije, lahko večlistni vstavljalnik za tiskanje transparentov tiska tudi na dolgi papir (330 x 660 mm) z možnostjo enostranskega tiskanja na dolgi papir (330 x 1.200 mm) in samodejnega obojestranskega tiskanja na dolgi papir (330 x 864 mm), kar odpira nove aplikacije in poslovne priložnosti.

 

Podprte velikosti

 

 

 

Ravnanje z različnimi težami medijev od 52 gsm do 400 gsm

Natisniti je mogoče vse od tankih letakov do debelih vizitk. Poleg tega ne le, da lahko obvladuje težak dolg papir do 350 gsm*, ampak odlikuje ga tudi učinkovitost pri ravnanju z mediji in vsestransko tiskanje lahko zadostita širokemu spektru zahtev strank.

*: Za enostransko tiskanje dolgega papirja do 330 x 660 mm z izbirnim vakumskim podajalnikom C1-DSXL ali verižnim vakumskim podajalnikom C1-DSXL-L. Podprta teža papirja se razlikuje glede na podajalnik in dolžino papirja. Za podrobnosti preverite brošuro.

 

Široka izbira možnosti dodelave

Enostavno dokončajte naloge od tiskanja do dodelave z avtomatiziranimi funkcijami tiskalnika Revoria Press EC1100 in njegovo široko izbiro možnosti dodelave, vključno z vstavljanjem A3 naslovnic, luknjanjem, spenjanjem, spenjanjem brez sponk, spenjanje vzdolž sredine hrbtišča, enkratnim prepogibanjem, Z-Prepogibom, prepogibanjem na 3 enake dele, žlebom, obrezom, popolnim obrezom in kvadratnim hrbtom.

 

Vrste dodelav:

                             
Vsavljanje listov / naslovnic   Luknanje   Spenjanje   Spenjanje vzdolž sredine hrbtišča   Enkratno prepogibanje   Z-Prepogib
                     
         
Prepogibanje na 3 dele   Žlebljenje *1   Vertikalno obrezovanje   Horizontalno obrezovanje   Popolno obrezovanje   Kvadratno oblikovanje hrbtišča knjige

 

*1: Možnih je do 5 gub.

Opomba: Izbirna konfiguracija.

 

 

 

Povečajte produktivnost z Revoria Flow EC11

Tiskalni strežnik maksimizira produktivnost tiskalnika, hitro obdeluje visoko zmogljive naloge pri visoki ločljivosti 1.200 x 1.200 dpi, 10 bitov, hkrati pa enostavno obvladuje spremenljivo tiskanje in druge naloge visoke zmogljivosti.

 

"Intermediate Data Format" (IDF) zmanjšuje velikost in obdeluje naloge z veliko hitrostjo.

Besedilo in slike se samodejno določajo in upravljajo v objektnih enotah, pri čemer ima visoka kakovost slike prednost in se obdeluje s hitrostjo, medtem ko se zmanjšuje zmogljivost.

 

Visokohitrostno obdelavo dosežemo s strojno opremo "Plošča za pospeševanje RIP".

Tiskalnik učinkovito deluje prek fizičnih specifikacij strežnika, kar omogoča hitro izhodno delovanje s prilagajanjem visokih hitrosti.

 

Opomba: Standardna konfiguracija.

"Tehnologija visokohitrostnega serijskega prenosa" od tiskalniškega strežnika do tiskalnika Tiskalni strežnik obdeluje in prenaša podatke tiskalniku pri 4,25 Gbps/kanal* širokopasovno z avtomatskim odkrivanjem in popravljanjem napak, kar zagotavlja visoko zanesljivost.

 

*: 2 kanala uporabljena v 1 barvi.

 

 

 

Visoka kakovost slike, tehnologija avtomatske obdelave, zanesljiv sistem, ki maksimizira čas delovanja.

 

1,200 x 1,200 dpi x 10-bit RIP rendering

Tiskalni strežnik povečuje produktivnost tiskalnika, hitro obdeluje visoko zmogljiva dela pri visoki ločljivosti 1.200 x 1.200 dpi, 10 bitov, hkrati pa brez težav obvladuje spremenljivo tiskanje in druge visoko zmogljive naloge.

 

 

Natančnost

 

Poudarjanje robov:

Obdelava zaslona na konturah reproducira ostre besedila in črte z zatiranjem nazobčenosti, ki se običajno pojavlja pri srednjih linijah in besedilih.

 

 

Prilagoditev teže besedila / linije:

Na voljo je več ravni količine tonerja za izbiro, ki se uporabi na konturi, tako da se lahko nastavi želeno ravnotežje za boljšo berljivost besedil. V teh procesih tiskalnik omili stiskanje belih besedil in odebelitev črnih besedil, ko so besedila majhna.

 

 

Popravite napake z vizualnim prikazom dnevnika

Enostavno preverite dnevnike uporabnikov z funkcijo časovnice, ki prikazuje naloge, status tiskalnika in zgodovino v kronološkem vrstnem redu.

 

 

Stabilna reprodukcija barv z 3D kalibracijo

Revoria Press EC1100 zagotavlja natančno barvno kalibracijo z Inline senzorjem ali spektrofotometrom X-Rite i1® Pro 3. Podpira tudi stabilno reprodukcijo barv, ima funkcijo visoke ločljivosti 3D kalibracije, vključuje povratne informacije za podporo tako enojnim kot mešanim barvam.

 

 

Avtomatizacija s Inline senzorjem

Prihranite čas in izboljšajte učinkovitost z avtomatiziranimi prilagoditvami za barvno kalibracijo, poravnavo slike z medijem, prilagoditev prenosa slike, prilagoditev enakomerne gostote in prilagoditev krivulje reprodukcije tonov.

 

 

Optimizirajte pogoje tiskanja za vsak tip papirja

Zmanjšajte prilagoditve pri nastavljanju tiskalne naloge s prednastavljenim nastavitvam tipa papirja v medijski knjižnici, kot so napetost in zvijanje. Po želji lahko prilagodite prednaložen seznam priporočenega papirja in shranite do 1.000 nastavitev tipa papirja za hitrejšo pripravo tiskanja.

 

 

Iz monitorja, na tiskalnik

Prezrite potrebo po preverjanju barv pri vsakem tisku. "Colour Profile Maker for Display" oz. ustvarjalec barvnega profila za zaslon vam omogoča, da z natančnostjo preverite* barvo natisnjenega materiala na vašem zaslonu.

*: Nekateri barvni razponi se ne morejo reproducirati.

 

 

Samodejno čiščenje po zagozdenju papirja "Auto Sheet Clearing"

Zmanjšajte čas odpravljanja zagozdenja s samodejnim čiščenjem preostalega papirja po zagozdenju.

 

 

Enostavno odpravljanje napak med zagozdenjem

Ko pride do zagozdenja papirja, se vstavijo zamaknjene strani, da se identificirajo morebitne manjkajoče ali ponovljene strani.

 

 

 

Podprte tehnologije

 

 

 1. Nadzorna plošča
  Enostavno dostopajte do nastavitev in si oglejte status nalog ter napake z velikim 10,1-palčnim tekočekristalnim zaslonom na dotik.
   
 2. VCSEL-ROS / EA-Eco toner*
  VCSEL-ROS zagotavlja ločljivost tiska 2.400 dpi, medtem ko energijsko učinkovit toner EA-Eco* doseže sinergijski učinek s kontrolo volumna tonerja glede na premazan / nepremazan papir, da zagotovi visokokakovostne slike primerljive s tiskanjem offset.
  *: Emulzija Agregacija-Eco Toner.
   
 3. Mehanski sistem za vakumski podajalnik / naprava za zaznavanje večkratnega podajanja
  Vakumski podajalnik* je opremljen s patentiranim mehanizmom za sesanje zraka za stabilizacijo različnih vrst papirja pri visokih hitrostih podajanja. Naprava za zaznavanje večkratnega podajanja zazna večkratno podajanje in zagotavlja natančno tiskanje dokumentov.
  *: Opcijsko
   
 4. "Gate-Type" Mehanizem registracije
  Ta mehanizem popravi nagib papirja, ki se premika pri visoki hitrosti, in stabilizira pot papirja.

   
 5. Kompaktni valjasti fuzor z jermenskim podajalnikom
  Kompaktni valjasti fuzor z jermenskim podajalnikom zagotavlja enakomerno toploto in pritisk, potrebna za spajanje slik na različnih vrstah papirja, vključno s težkimi.
   
  A. Valjasti grelniki
  B. Valjasti pritiskalniki
  C. Blazinica za spajanje

   
 6. Vgrajeni dvojni dekurler
  Ta naprava popravlja ukrivljenost papirja, ki lahko negativno vpliva na stabilen prenos. Količino popravka je mogoče prilagoditi, da se ujema s velikostjo in orientacijo katere koli vrste ukrivljenosti papirja.
   
 7. Kompaktna naprava za hlajenje papirja
  Stabilen prenos papirja in gladka končna obdelava za visokokakovostne tiskalne naloge se dosežejo s pomočjo kompaktne naprave za hlajenje papirja.
   
 8. Inline senzor
  Ne izgubljajte časa z nastavitvami in zastoji stroja z avtomatiziranimi prilagoditvami za barvno kalibracijo, poravnavo slike z medijem, prilagoditev prenosa slike, prilagoditev enakomerne gostote in prilagoditev krivulje reprodukcije tonov.
   
 9. Korigiranje ukrivljenosti v realnem času
  Količino ukrivljenosti v izpisih lahko prilagodite z namestitvijo dodatnega modula za odstranjevanje ukrivljenosti vmesnika D1.

 

 

Oddaljene storitve* - Zanesljiv podporni sistem

Oddaljene storitve FUJIFILM Business Innovation povečajo zanesljivost naprav, čas delovanja in produktivnost - kar nam olajša pomagati vam, da vaše podjetje nemoteno deluje. Z oddaljenimi storitvami povežemo naše podporne sisteme in orodja s strokovnimi ekipami po vsem svetu, zato vam lahko nudimo odzivno pomoč, ko jo najbolj potrebujete. To nam omogoča ponujanje proaktivnih rešitev z robustnim temeljnim znanjem in celovitim razumevanjem izdelkov.

 

 

 • Zmanjšajte izpad delovanja s prenosom podatkov stroja za odkrivanje in preprečevanje težav.
 • Ohranite zaloge tiskalniških materialov in jih samodejno dostavljajte, kar izboljša učinkovitost uporabe.
 • Samodejno poročajte o merilnikih za obračunavanje, da prihranite čas in izboljšate natančnost.

*: Razpoložljivost je odvisna od lokacije.

 

Vhodne možnosti (največ 10.300 listov)*

*: Glavna enota + zaporedni vakumski podajalnik C1-DS-L + zaporedni vakumski podajalnik C1-DS-R.

 

Konfiguracija z enim visokozmogljivim podajalnikom

 

Visokozmogljiv podajalnik C3-DS + večlistni vstavljalec za tiskanje transparentov

 • Zračna pomoč pri podajanju več listov
 • Detekcija večkratnega podajanja
 • 2.000 listov x 2 pladnja + 250 listov
 • Največji format A3, 330 x 488 mm

 

Vakumski podajalnik C1-DS

 • Zračno sesanje
 • Zaznavanje večkratnega podajanja
 • 2.100 listov x 2 pladnja + 250 listov
 • Največ A3, 330 x 488 mm

 

 

Vakumski podajalnik C1-DSXL*1 + enota za transparente za vakumski podajalnik C1-DSXL

 • 1.200 mm dolg papir*2
 • Zračno sesanje
 • Zaznavanje večkratnega podajanja
 • 800 listov + 2.100 listov + 250 listov
 • Največ A3, 330 x 1.200 mm (Zgornji pladenj)
 

 

Konfiguracija z dvema visokozmogljivima podajalnikoma

 

Visokozmogljiv podajalnik C1-DS + visokozmogljiv podajalnik C3-DS + večlistni vstavljalnik za tiskanje transparentov

 • Pomoč z zrakom
 • Zaznavanje večkratnega podajanja
 • 2.000 listov x 2 pladnja x 2 enoti + 250 listov
 • Največ A3, 330 x 488 mm

Zaporedni vakumski podajalnik C1-DS-L + zaporedni vakumski podajalnik C1-DS-R

 • Zračno sesanje
 • Zaznavanje večkratnega podajanja
 • 2.100 listov x 2 pladnja x 2 enoti + 250 listov
 • Največ A3, 330 x 488 mm

 

Zaporedni vakumaki podajalnik C1-DSXL-L*1 + zaporedni vakumski podajalnik C1-DS-R + enota za transparente za vakumski podajalnik C1-DSXL

 • 1.200 mm dolg papir*2
 • Zračno sesanje
 • Zaznavanje večkratnega podajanja
 • 800 listov + 2.100 listov + 2.100 listov x 2 pladnja + 250 listov
 • Največ A3, 330 x 1.200 mm (Zgornji pladenj)

 

Opomba: Visoko zmogljiv podajalnik je obvezna možnost. Poskrbite, da izberete konfiguracijo.
*1: Podajanje dolgega papirja je mogoče samo pri zgornjem pladnju.
*2: Med enostranskim tiskanjem. Do 330 x 864 mm med avtomatskim dvostranskim tiskanjem.

 

Izhodne možnosti (največ 9.000 listov)*

*:Visokozmogljiv zlagalnik A1 + Finisher D6.

 

Premični lovilni pladenj

 • Zlagalnik papirja

 

Dolg lovilni pladenj

 • Zlagalnik dolgega papirja

 

Vmesni modul za odpravljanje ukrivljenosti D1

 • Korekcija ukrivljenosti v realnem času

 

Vstavljalnik D1

 • Vstavljanje naslovnice / listov

 

Visokozmogljiv zlagalnik A1

 • 5.000 listov z offset zlaganjem
 • Na voljo v enojnih in dvojnih kombinacijah.
 • Voziček za zlagalnik
 • Zlaganje dolgega papirja*1

 

Žlebljalnik / Dvostranski obrezovalnik D2

 • Dvostransko obrezovanje
 • Žlebljenje

 

Enota za zlaganje CD2

 • Z prepogib na polovici
 • Prepogibanje na 3 dele

 

Trimer za kvadratni hrbtni prepogib D1

 • Obrezovanje sprednje strani
 • Kvadratni hrbtni prepogib

Finisher D6 / Finisher D6 z Booklet Maker

 • Razvrščanje / zlaganje
 • Spenjanje
 • Luknjanje *1
 • Spenjanje vzdolž sredine hrbtišča / enojni prepogib *2
 • Zlaganje dolgega papirja*1
     

   

Opomba: Za možnosti in pladnje, ki lahko sprejemajo izhod dolgega papirja, preverite brošuro.
*1: Opcijsko.
*2: Za dodelovalec D6 z Booklet Makerjem

 

 

 

Prodaja

           

Servis

         

Sergio Rebronja

  Matej Meterc   Telefon: +386 (0)80 35 65
Skrbnik ključnih strank   Operativni direktor   Portal za prijavo napake: podpora.uni-biro.si
        e-naslov: servis@uni-biro.si
Telefon: +386 (0)40 096 049   Telefon: +386 (0)1 530 27 06    
e-naslov: sergio@uni-biro.si   e-naslov: matej.meterc@uni-biro.si    

 

Izdelava spletne trgovine
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih