FUJIFILM Revoria Press E1 serija

Fujijilm
Fujijilm
FUJIFILM Revoria Press E1 serija
FUJIFILM Revoria Press E1 serija
FUJIFILM Revoria Press E1 serija
FUJIFILM Revoria Press E1 serija
FUJIFILM Revoria Press E1 serija
FUJIFILM Revoria Press E1 serija

 

                              

 

Vstopite v svet črno-belega tiska.

FUJIFILM Revoria E1 serija je linija črno-belih digitalnih tiskalnikov, ki jih je razvila Fujifilm za uporabo v profesionalnem tiskarskem in grafičnem sektorju. Revoria E1 serija je zasnovana za visokokakovostno tiskanje z različnimi funkcijami in tehnologijami, ki omogočajo natančno reprodukcijo sivih odtenkov, izboljšano ločljivost in večjo hitrost tiskanja.

 

Na voljo so 4 izvedbe:

Revoria Press E1100 s hitrostjo tiska do 100 ppm

Revoria Press E1110 s hitrostjo tiska do 110 ppm

Revoria Press E1125 s hitrostjo tiska do 125 ppm

Revoria Press E1136 s hitrostjo tiska do 136 ppm

 

 

 

Hitri pregled zmogljivosti:

 • Izjemna hitrost tiskanja do 136 strani na minuto*.
 • Visokozmogljivi podajalniki in visokozmogljiv "stacker" omogočajo neprekinjeno množično tiskanje.
 • Ponuja najnovejši nabor končnih obdelav. Vstavljanje platnic, obrezovanje po treh straneh in brošure s hrbtno sponko ter ravnim hrbtom so podprti.
 • Preprosta prilagoditev kakovosti slike (SIQA) omogoča enostavno prilagoditev poravnave.
 • Opremljen z različnimi funkcijami kopiranja in skeniranja.

*A4 LEF, Revoria Press E1136.

 

 

Tehnologije, ki podpirajo hitro tiskanje

Visokohitrostno neprekinjeno tiskanje s hitrostjo do 136 strani na minuto*1 je doseženo tako pri enostranskem kot pri dvostranskem tiskanju.
Zanesljivo spajanje na papirju, ki se transportira pri visoki hitrosti, je zdaj možno z uporabo tonerja EA-Eco LGK*2, ki omogoča spajanje pri nižji temperaturi kot obstoječi modeli, ter s spajanje z valjčno enoto, ki zagotavlja stalno dovajanje toplote.

*1: Za Revoria Press E1136 z A4 LEF pri neprekinjenem tiskanju istega izvirnega dokumenta.
*2: EA: Emulzijska agregacija. LGK: Low Gloss Kuro (črna).

 

 

 

Omogočeno neprekinjeno tiskanje večjih naklad

Uživajte v brezhibnem delovanju pri neprekinjenem tiskanju večjih naklad, saj lahko med tiskanjem zamenjate tonerje in dodajate papir. En visokozmogljiv toner omogoča tiskanje približno 71.500 strani*.

* Velikost A4 LEF, pokritost površine 6 % pri neprekinjenem tiskanju. Referenca testnih meril FUJIFILM Business Innovation.

 

 

Stabilnost transporta papirja

Široki koti obračanja na poti papirja omogočajo stabilen in hiter transport papirja. Naprava ima dobro odpornost proti zastoju papirja z uporabo vertikalnega mehanizma obračanja papirja za dvostransko tiskanje, kar zmanjšuje ovinke na poti papirja.
Poleg tega je manj vpliva toplote, ki jo generira spajan papir, na prenosni mehanizem, kar zmanjša težave s potjo papirja in kakovostjo slike.

 

 

 

"Air Suction Feeder" oz vakuumski podajalnik C1-DS z izboljšanimi zmogljivostmi za ravnanje s papirjem

Novo razvit vakuumski podajalnik, kjer premični glavi dvigujeta papir z uporabo majhne količine zraka, omogoča enostavno ločevanje in učinkovito dostavo vsakega lista. To izboljšuje zmogljivost podajanja papirja z veliko papirnega prahu, prednatisnjenega papirja, papirja z neenakomerno teksturo in premazanega papirja, ki je nagnjen k lepljenju. Stabilno in visokohitrostno podajanje je doseženo za različne vrste papirja, od lahkega do težkega, majhnih velikosti papirja in dolgega papirja.

 

 

 

Izjemno lepo in visokokakovostno tiskanje

 

Visokoločljivo tiskanje 2.400 x 2.400 dpi

Srce tiskalnika, ROS*1, uporablja VCSEL*2 kot vir svetlobe.

Omogoča tiskanje v visoki ločljivosti 2.400 x 2.400 dpi z risanjem slik s 32 laserskimi žarki hkrati.

*1: Raster Output Scanner

*2: Vertical Cavity Surface Emitting Laser

 

 

Toner EA-Eco LGK* za visoko kakovost slike

Toner EA-Eco LGK z izjemno majhno velikostjo delcev 6,5 mikronov omogoča gladko in lepo reprodukcijo fotografskih prelivov, enakomerno gostoto v figurah ter jasen tisk majhnega besedila. Prav tako proizvaja lahko berljivo natisnjeno besedilo z manj bleščanja, ki je prijazno za oči.

*EA: Emulzijska agregacija. LGK: Low Gloss Kuro​ (črna).

 

 

Transportna enota z visoko kakovostjo slike

Zasnovana je tako, da preprečuje nihanja v hitrosti transporta papirja, tudi v kompaktni izvedbi. Stabilizira hitrost pogona prenosnega traku s povečanjem premera valja. Samodejno prilagajanje kontaktnega tlaka med prenosnim trakom in bobnom zagotavlja dosleden prenos tudi na tankem ali debelem papirju.

 

 

Izjemno natančna registracija - IReCT*

Ta digitalna tehnologija za nadzor registracije slike "IReCT*" natančno meri položaj listov, ki tečejo z visoko hitrostjo, in v realnem času korigira napake pri registraciji tiskalnih slik ter izkrivljanje na vsakem listu z izjemno visoko natančnostjo, kar ni mogoče doseči samo z mehansko korekcijsko tehnologijo.

*Tehnologija za nadzor registracije slik

 

 

Ohranjanje kakovosti tiskanja z enostavno prilagoditvijo

Namestili smo Simple Image Quality Adjustment (SIQA), ki omogoča enostavne prilagoditve poravnave. Za optimalno prilagoditev preprosto natisnite in skenirajte kalibracijski grafikon. To zagotavlja dosledno kakovost tiskanja s pravilno prilagojenim položajem tiska, pravokotnostjo, naklonom in povečanjem na obeh straneh.

 

 

Več možnosti zaslona

Na voljo so različne nastavitve zaslona*1, vključno z FM zaslonom, ki zavira moire*2.

*1: PCL gonilnik: 6 zaslonov, PostScript® gonilnik: 12 zaslonov, gonilnik Print Server: 10 zaslonov.

*2: Pojav, pri katerem se na ponavljajočih se vzorcih pri rednih intervalih pojavijo črte, ki ne obstajajo na izvirniku.

 

 

 

Izboljšava slike

Višja kakovost slike je bila dosežena z izboljšavo roba oz. "Edge Enhancement", ki odpravlja razčlenjenost na robu tanke črte in obrobe besedila ter prilagoditvijo obrnjene teže besedila/črte, ki odpravlja zgosteno/zamegljeno besedilo.

Opomba: Privzeta nastavitev: IZKLJUČENO

 

Prilagoditev obrnjene teže besedila/črte je VKLOPLJENA (znak 8 pt).

 

 

Nič več manjkajočih, podvojenih in pomešanih praznih strani

"Multifeed detection sensor" nadzira pretok papirja in preprečuje vstavljanje več listov papirja hkrati. Če je zaznanih več listov, se tiskanje prekine, da se prepreči vstavljanje prazne strani.

Opomba: Funkcija zaznavanja večih listov ni na voljo pri Revoria Press E1100.

 

 

 

Zmožnosti ravnanja z mediji

Ta naprava lahko obvladuje širok spekter gramatur papirja, in sicer od lahkega papirja s 52 g/m2 do težkega papirja s 350 g/m2. Zgornja meja težkega papirja je bila razširjena zaradi oblikovanja poti papirja in uporabe nadzornega mehanizma, ki samodejno preklaplja tlak valja za spajanje med dvema nivojema. Poleg tega omogoča fin nadzor, da se razširi področje podpore premazanemu papirju in specializiranemu papirju*1. Na voljo so velikosti papirja od A6 do 330,2 x 488 mm. Možno je tudi tiskanje z razširitvijo do roba na SRA3 (320 x 450 mm), kar je koristno za ustvarjanje brošur ali letakov, ki potrebujejo obrezovanje. Poleg tega je zdaj na voljo tudi tiskanje na dolg papir do dolžine 660,4 mm.*2 Nove tiskalne aplikacije bodo razširile ponudbo, kot so močne panoramske plakate.

*1: Za vprašanja o združljivosti s specializiranim papirjem se obrnite na naše prodajne predstavnike.
*2: Za tiskanje na zastavice je potrebno obrniti naše prodajne predstavnike za podajalnik papirja ali modul za izhod, ki sta potrebna za tiskanje zastavice. Tiskanje na zastavice ni na voljo pri Revoria Press E1100.
Opomba: Učinkovitost ni zagotovljena za vse medije. Za razpoložljive vrste papirja se obrnite na naše prodajne predstavnike.

 

 

 

Tiskanje z ustreznimi nastavitvami za vsako vrsto medija

Z nastavitvami papirja po meri je mogoče registrirati največ 100 vrst papirja. Omogoča konfiguracijske nastavitve, kot so poravnava, položaj zložljivke, temperatura spajanja glede na uporabljeni papir in proizvodnjo izpisa visoke kakovosti slike.

 

Enojno spenjanje Dvojno spenjanje Spenjanje po sredini hrbtišča Luknjanje 2-luknji Luknjanje 3-luknje Luknjanje 4-luknje Enojni zgib  Enojni zgib večih strani
               
 
"Z" zgib pol lista Trojni zgib "Z" zgib Pravokotno hrbtišče Vertikalno obrezovanje Horizontalno obrezovanje Žlebljenje  

 

 

 

Tiskalniški strežnik z visoko kakovostjo slike in visoko hitrostjo

Strežnik za tiskanje z 64-bitno arhitekturo omogoča visoko hitrost RIP (rastriranje) in visoko kakovost slike, doseženo z najnovejšo strojno opremo in tehnologijami obdelave slik, razvitimi pri razvoju barvnih produkcijskih tiskalnikov.

 

 

 

Obdelava slikovnih podatkov za maksimalno zmogljivost tiskalnega mehanizma

Na strežniku za tiskanje je mogoče ustvariti visokokakovostne slike z RIP obdelavo pri 600 x 600 dpi in 8 bitov (256 nivojev prelivanja). Poleg tega lahko naprava ustvari visokoločljive in gladke slikovne zaslone pri 2.400 x 2.400 dpi z uporabo naše edinstvene HQ digitalne zaslonske tehnologije (MACS*). Te tehnologije za obdelavo podatkov so dosegle visoko kakovost slike z maksimalno izrabo zmogljivosti tiskalnega mehanizma.

* Micro Accurate Control Screen.

 

 

Podpora za Adobe® PDF Print Engine, popoln za izpis PDF-ov

Adobe® PDF Print Engine neposredno rastrira PDF podatke. Tudi PDF datoteka s prosojnostjo ali v slojih se lahko obdeluje takšna, kot je, in omogoča hitrejši in kakovostnejši izpis. Učinke zameglitve, senc in sijaja je mogoče enostavno uporabiti.

Opomba: Adobe® PDF Print Engine je na voljo za opravila v PDF in JDF formatih.

 

 

Strežnik za tiskanje z visokohitrostnimi tehnologijami

Hitrejša obdelava z manjšo količino podatkov

Naš edinstveni vmesni podatkovni format poenostavi RIP obdelavo z visoko kakovostjo slike. Pri konvencionalni RIP obdelavi je izračun dolgotrajen zaradi velike količine podatkov. Vendar pa ta nova RIP obdelava samodejno prepozna objekte, vključno z besedilom in slikami, ter jih obdela v formatu z manjšo količino podatkov. To bistveno skrajša čas obdelave brez poslabšanja kakovosti slike.

 

Visokohitrostni serijski prenos

Strežnik za tiskanje pošlje ogromne rastrske podatke tiskalniku s širokopasovnim prenosom s hitrostjo 4,25 Gbps. To zagotavlja visoko zanesljivost z avtomatskim zaznavanjem in odpravljanjem napak.

 

 

Tiskanje na zahtevo

Ta funkcija vam omogoča enostavno tiskanje dokumentov, ko je potrebno, saj so podatki o tisku, vključno z vrsto papirja, enostranskim/dvostranskim tiskanjem in spenjanjem, shranjeni skupaj s tiskalnimi podatki.

 

 

Fleksibilno zadovoljevanje različnih potreb predpriprave

Programska oprema Xerox FreeFlow Makeready, ki poenostavi operacije predpriprave, vam omogoča izgradnjo digitalnega tiskarskega sistema za obravnavo tako digitalnih kot papirnatih dokumentov. Ta sistem omogoča uporabo širokega spektra urejevalnih funkcij, kot so razporeditev in označevanje, medtem ko preverjate postavitev strani.

Opomba: Potrebna sta strežnik za tiskanje in dodatna programska oprema Xerox FreeFlow Makeready.

 

 

Visoka hitrost in velik volumen tiskanja spremenljivih podatkov

Omogočena je visoka hitrost in velik volumen tiskanja osebno prilagojenih dokumentov: neposredna pošta, računi, izjave o uporabi itd. Zadovoljuje poslovne potrebe trženja "One to One", ki zajema različne individualne potrebe strank. Podprti so industrijski standardi PPML*1, PDF/VT-1 in PDF/VT-2 za tiskanje spremenljivih podatkov ter naš edinstveni jezik VIPP*2 za vzpostavitev razširjenih sistemov spremenljivega tiskanja.

*1: PPML: Personalized Print Markup Language
*2: VIPP: Variable Information Production Printware
Potrebna sta strežnik za tiskanje in dodatna programska oprema Xerox FreeFlow VI Compose.

 

 

Izgradnja JDF delovnega toka

Podprt je JDF*1, ki je standard v tiskarski industriji. S povezovanjem z integriranimi delovnimi sistemi za tiskanje*2 lahko zgradite hibridni delovni tok z offset tiskalnikom in digitalnim tiskalnikom.

*1: JDF: Job Definition Format
*2: Povezano z "FUJIFILM WORKFLOW XMF" podjetja FUJIFILM Corporation in "EQUIOS" ter "Trueflow SE" podjetja SCREEN Graphic Solutions Co., Ltd.

 

 

Poenostavljen tiskarski delovni tok

Učinkovitost tiskarskega delovanja se lahko izboljša s skupinami opravil, ki imajo enake lastnosti. To prinaša izboljšano produktivnost in krajši čas obdelave pri kratkotrajnih tiskih z različnimi vsebinami.

 

Opomba: Potrebna sta strežnik za tiskanje in dodatna programska oprema Xerox FreeFlow Core.

 

 

Poenostavljena izdelava brošur s povezavo z napravo za naknadno obdelavo

Učinkovitost izdelave brošur se lahko izboljša z uporabo črtnih kod za napravo za naknadno obdelavo.

 

Opomba: Potrebna sta strežnik za tiskanje in dodatna programska oprema Xerox FreeFlow Core.

 

 

Zanesljiva podpora za vzdrževanje in upravljanje varnosti.

 

Oddaljena storitev

Preventivno vzdrževanje

Pregled in zamenjava delov lahko potekata ob pravem času s pomočjo analize sistemskega dnevnika, kar preprečuje težave.

 

Hitra rešitev težav

Če se pojavi težava, bo naš servisni inženir oddaljeno analiziral sistemske dnevnike in v kratkem časovnem obdobju zagotovil tehnično podporo za rešitev težave. Poleg tega operater FUJIFILM Business Innovation pomaga stranki v težavah z oddaljenim deljenjem zaslona tiskalnega strežnika za reševanje težav.

Opomba: Za uporabo je treba zaprositi za oddaljeno storitev (brezplačno).

 

 

Podpora za varnost tiskanih podatkov

Pomembni tiskani podatki, ki jih zagotavljajo stranke, so lahko zaščiteni pred kršitvami podatkov s varnim brisanjem*1 izbrisanih podatkov, ki ostanejo v tiskalnem strežniku, tako da jih tudi s programsko opremo za obnovitev podatkov ni mogoče obnoviti. Poleg tega se lahko podatki v tiskalniku šifrirajo*1 ali varno izbrišejo*2, da se prepreči neavtoriziran dostop.

*1: Privzeta nastavitev: IZKLJUČENO
*2: Opcijsko.

 

 

Avtentikacija

Funkcije avtentikacije preprečujejo neavtorizirano uporabo naprave za varnost. Overitvene operacije je mogoče izvesti na nadzorni plošči naprave ali s pametno kartico*. Informacije o uporabnikih je mogoče shraniti in upravljati na napravi ali oddaljenem strežniku za overitev, kot je Active Directory.

* Zahtevan je dodatni vgrajeni bralnik IC kartic tipa B.

 

Overitev brez strežnika

Pri uporabi funkcij overitve brez nastavitve strežnika za overitev je težavno in težko upravljati z mnogimi napravami, saj je treba informacije o uporabnikih registrirati pri vsaki napravi. Funkcija "Overitev brez strežnika" omogoča overitvene operacije na kateri koli napravi, saj se naprave samodejno sinhronizirajo z informacijami o uporabnikih.

 

Prilagodljive možnosti podajalnikov

Te možnosti omogočajo gradnjo prilagodljivih tiskarskih sistemov, primernih za vsako tiskarsko operacijo.

 

Možnosti podajanja

Naloži se lahko do skupno 8.250 listov. Uživate lahko v neprekinjenem dolgotrajnem delovanju pri neprekinjenem množičnem tiskanju z manj pogostim dodajanjem papirja.

 

 

 1. Visokozmogljiv podajalnik C1-D2

  • Največ A4 x 2 pladnja
  • 2.000 listov x 2 pladnja
    
 2. Visokozmogljiv podajalnik B1-S*

  • Največ A3, 330,2 x 488 mm
  • 2.000 listov x 1 pladenj
  • Pomoč zraka

   * Ni na voljo za Revoria Press E1136.
    
 3. Visokozmogljiv podajalnik C3-DS*

  • Največ A3, 330,2 x 488 mm
  • 2.000 listov x 2 pladnja
  • Pomoč zraka

   *Ni na voljo za Revoria Press E1100.
    
 4. Vakuumski podajalnik C1-DS*

  • Največ A3, 330,2 x 488 mm
  • 2.100 listov x 2 pladnja + 250 listov
  • Vakuumsko podajanje

   *Ni na voljo za Revoria Press E1100.

 

 

 

 

 

 

1. Modul za odpravljanje zvijanja papirja D1
   - Korekcija zvijanja papirja v realnem času
 

2. Inserter D1
   - Vstavljanje platnic / listov
 

3. High Capacity Stacker A1*1
   - Odlaganje z odmikom 5.000 listov za množično tiskanje
   - Voziček za zlaganje

High Capacity Stacker A1 z modulom za prenos*1
   - Povezava s finišerji drugih proizvajalcev
   - Odlaganje z odmikom 5.000 listov za množično tiskanje
   - Voziček za zlaganje
 

4. Žlebljalnik / Dvostranski obrezovalec D2*1
   - Obrezovanje na obeh straneh
   - Žlebljenje
 

5. Enota za zlaganje CD2
   - Z zgib polovice lista / Tri-zgib
 

6. Finišer D6
   - Spenjanje 100 listov s samodejnim rezanjem spenjalnika
   - Luknjanje*2
 

7. Finišer D6 z izdelovalcem brošur
   - Spenjanje 100 listov s samodejnim rezanjem spenjalnika
   - Luknjanje*2
   - Spenjanje hrbtišča / enojni zgib
 

8. Obrezovalec za pravokotno hrbtišče D1*1 *3
   - Obrezovanje obraza
   - Raven hrbet
 

Enostaven pladenj*4
Offset pladenj *4

*1: Ni na voljo za Revoria Press E1100.
*2: Opcijsko.
*3: Na voljo samo s finišerjem D6 z izdelovalcem brošur.
*4: Na voljo pri Revoria Press E1100.

 

 

 

 

Prodaja

           

Servis

         

Sergio Rebronja

  Matej Meterc   Telefon: +386 (0)80 35 65
Skrbnik ključnih strank   Operativni direktor   Portal za prijavo napake: podpora.uni-biro.si
        e-naslov: servis@uni-biro.si
Telefon: +386 (0)40 096 049   Telefon: +386 (0)1 530 27 06    
e-naslov: sergio@uni-biro.si   e-naslov: matej.meterc@uni-biro.si    

 

Izdelava spletne trgovine
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih