Splošni pogoji poslovanja

 

Spletna stran www.uni-biro.si je last podjetja Uni-Biro d.o.o., ki je hkrati tudi upravljalec spletnega mesta. Podjetje Uni-Biro d.o.o. preko lastnega spletnega portala www.uni-biro.si posluje zgolj s pravnimi osebami (B2B).

 

Spletno mesto www.uni-biro.si predstavlja informacijski sistem namenjen predstavitvi prodajnega programa in storitev, oddaji naročil ter povpraševanj za obstoječe in bodoče poslovne partnerje podjetja Uni-Biro d.o.o.

 

Za prijavo v informacijski sistem poslovni partner podjetja Uni-Biro d.o.o. pridobi uporabniško ime in geslo. Geslo je znano zgolj poslovnemu partnerju in je zasebne narave. Poslovni partner mora poskrbeti, da bo z uporabniškem imenom nastopal le on oz. oseba, ki je pooblaščena za nastopanje v njegovem imenu.

 

Ponudba

Na spletni strani www.uni-biro.si je predstavljen prodajni program in storitve podjetja Uni-Biro d.o.o.. Artikli in storitve predstavljene na spletni strani ne vključujejo DDV. Cena in artikli so informativnega značaja.

 

Minimalna vrednost nakupa

Minimalna vrednost skupnega nakupa je omejena na 20 EUR (brez ddv). Omejitev ne velja za poslovne partnerje s katerimi ima podjetje Uni-Biro d.o.o. sklenjen dogovor o medsebojnem sodelovanju.

 

Dostava

Obdelana oz. zaključena naročila podjetje Uni-Biro d.o.o. dostavlja v okviru pogodbenega partnerja - Pošta Slovenije d.o.o..

 

Zaupnost

Podjetje Uni-Biro d.o.o. zbira in obdeluje zgolj tiste podatke poslovnih partnerjev oz. strank, ki so potrebni za nemoteno elektronsko poslovanje. Poslovni partnerji oz. stranke te podatke posredujejo bodisi preko obrazcev na spletni strani www.uni-biro.si bodisi kakor koli drugače (telefonski pogovori, elektronska pošta, …).

 

Podjetje Uni-Biro d.o.o. in poslovni partner soglašata, da so podatki do katerih je omogočen dostop pri elektronskih storitvah poslovna skrivnost in jih bosta zato primerno varovala in jih brez ustrezne pravne podlage ne bosta razkrivala tretjim osebam.

 

Podatki, ki jih posreduje kupec oz. poslovni partner, so strogo zaupni, in se obravnavajo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur.l. RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001-popr.) in Zakonu o varstvu potrošnikov - ZVPot-UPB1 (uradno prečiščeno besedilo - Uradni list RS, št. 14/03).

 

Drugo

Podjetje Uni-Biro d.o.o. si kljub prizadevanju za ažurnost in točnost informacij pridržuje pravico do napak in sprememb pri objavi vsebine na spletnem mestu www.uni-biro.si. V primeru, da opazite kakršnokoli napako, vas vljudno prosimo, da nas o tem obvestite.

Izdelava spletne trgovine
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih