ISL Light
map
Facebook

Xerox IRIDESSE Production Press

Novi IRIDESSE produkcijski tiskalnik s katerim ste lahko briljantni.

Ne moremo vam reči, da imamo to, kar potrebujete, lahko pa vam povem, da imamo to, kar nihče nima. Odločitev je na vas, da se odločite ali želite in lahko postanete enostavno briljantni in da to postane vaš podpis.

V kolikor se ukvarjate  z grafiko in delujete v tiskarskem poslu verjamem, da se vsakodnevno borite na trgu za svoje delo in obstoj. 

Znanje in kreativnost pretvarjate v kvaliteten in edinstven grafični izdelek. In to je edino, kar vas loči od povprečja, ki narekuje nižanje cen in delo za vsako ceno.

In kakšen naj bo edinstven grafični izdelek ? Kaj lahko naredite, da digitalno odtisnete kreativen izdelek brez omejitev in z veliko dodano vrednostjo ter tako postanete boljši, bolj izvirni in kvalitetnejši od množice tiskarjev, ki si želijo in počnejo to, kar počnete vi.

Zagotovo mora biti izdelek briljanten, saj le takšen lahko izstopa iz povprečja. Doba informatike in tehnološkega napredka nam daje možnost združitve in kombinacije  lastnega znanja in kreativnosti z dostopno tehnologijo, orodji in napravami, s pomočjo katerih lahko naredimo tisti pravi, najboljši, enostavno edinstven t.i. »briljanten« grafični izdelek.  Si predstavljate, da se prebudite v nov dan z izvirno kreativno idejo, ki jo ob uporabi sodobne tehnologije enostavno prenesete na papir ? Mar ni to tisto, kar nas osvobaja ?

In ravno to je tisto s čimer se ukvarjajo vsi tiskarji, ko iščejo pravo tehnologijo. In ko se že odločijo za tehnologijo, se morajo odločiti še za blagovno znamko. In prav vsi prodajalci opreme trdijo in zagotavljajo, da imajo pravo tehnologijo, ki zagotovo ustreza vsem vašim potrebam. Vsi stroji imajo velik razpon možnosti tiska, dodatne opreme, krasne tehnične specifikacije in prav vsi imajo tako prednosti kot tudi slabosti. In vsi so dobri in tiskajo barvno.  Zagotovo odločitev kam in s kom v prihodnost ni enostavna.

Ne morem reči, da imamo točno to, kar potrebujete, z zagotovostjo pa trdim, da imamo to, kar nihče nima!  In morda želja in zmožnost biti razpoznavno briljanten postane vaš grafični podpis. In to je edino kar šteje in nas loči od povprečja.

Pred nekaj meseci je Xerox Evropskemu tržišču predstavil svoj najnovejši in tehnološko dovršen barvni stroj Xerox® Iridesse™ Production Press, namenjen digitalnemu tisku, ki tiska šest (6) barv v enem prehodu.  Xerox® Iridesse™ Production Press integrira vodilne sposobnosti in karakteristike stroja namenjenega digitalnemu tisku na rezan papir. V kombinaciji s Srebrnim in Zlatim HD EA Metallic Dry Ink tonerjem ter prosojnim Clear in belim White Dry Ink tonerjem pa postanejo zmožnosti stroja in možnosti uporabe stroja iz kreativnega in aplikativnega vidika praktično neomejene. Vse našteto nam omogoča velik potencial za eksponentno rast v sožitju z novimi poslovnimi priložnostmi ter širjenje poslovanja.

Barve so postavljene tako, da je omogočeno tiskanje podložne Srebrne, Zlate ali Bele barve (Underlays), na katero se tiska CMYK. Šesta barva je prekrivna ( Overlays) in je lahko Zlata, Srebrna ali prozorna (Clear) Dry Ink. Možne kombinacije barv omogočajo tisk posebnih in unikatnih efektov, ki jih zmore samo Xerox® Iridesse™ Production Press. In to je dodana vrednost, ki nas dvigne iz povprečja in doda vrednost našemu izdelku. Možnost tiska srebrne, zlate in bele barve na temnih papirjih je povsem nova izkušnja v svetu laserskega digitalnega tiska.

Kombinacija Zlatega in Srebrnega Dry Ink tonerja s CMYK barvno paleto ustvari novo dimenzijo in novo paleto metaliziranih barv.  Do tega trenutka so bili zlati in srebrni detajli (površine) tiskani na Offset tehnologiji z uporabo posebnih barv, z uporabo klišeja in tehnologije zlato tiska. Ti detajli so močno povečevali ceno izdelka, zato so bili takšni izdelki nedostopni za majhne in srednje naklade.

Xerox® Iridesse™ Production Press revolucionarno vstopa v ta segment z uporabo Zlatega in Srebrnega Dry Ink tonerja in omogoča tisk luksuznih grafičnih izdelkov v majhnih serijah zelo hitro, enostavno, kvalitetno in cenovno obvladljivo ter ugodno.

Koncept Xerox® Iridesse™ Production Press je zasnovan na izboljšavi dosedanjih barvnih produkcijskih strojev ob dodani najnovejši tehnologiji, ki je plod dolgoletnih raziskav in testiranj. Stroj ima izboljšan sistem transporta medijev za tisk in sistem za samodejno poravnavo  pred in med samim tiskom. Vse vhodne kasete zaloge papirja so maksimalnega formata od 330x 488 mm. Za večjo avtomatizacijo poskrbi posebna naprava Full With Array Module s tehnologijo snopa za kontrolo polne širine odtisa, ki z edinstvenim in ekskluzivnim Xerox orodjem Automatic Color Quality Suite (ACQS) predstavlja odlično orodje za avtomatizacijo kvalitete barve in izdelavo profila, obenem pa služi še kot dodatni set za kontrolo kvalitete natisnjene grafike.

Full Width Array Module vsebuje Image Quality Controls (IQC) za samodejno korekcijo tonov in samodejno prilagajanje enakomernega nanosa, kot tudi Auto Image-to-Media Alignment za fino poravnavo odtisa pri obojestranskem tisku. Full Width Array Module daje in zagotavlja stabilnost in natančno prilagajanje kvalitete odtisa, ki je posledično vedno maksimalna. Kvaliteta odtisa je vedno bila in vedno bo eden najvažnejših kriterijev, ki Xerox ločijo od povprečja.

Vrhunska kvaliteta odtisa z uporabo najnovejših Dry Ink Tonerjev je že samo v CMYK okolju konkurenčnim blagovnim znamkam neulovljiva.

Xerox® Iridesse™ Production Press se ponaša z najvišjo resolucijo na trgu in nudi najvišjo možno kvaliteto tiskovin, brez omejitev hitrosti tudi pri različnih velikostih medijev in neodvisno od gramatur.

Xerox® Iridesse™ Production Press zagotavlja resolucijo tiska v neverjetni Ultra High Definition (HD) resoluciji in daje precizne in fine detajle, gladke in konsistentne prehode ter poln in bogat ton barve. Laserska tehnologija je najnovejša in zagotavlja pravo fizično resolucijo 2400 x 2400 dpi, Efi RIP Xerox EX-P 6 Print Server pa doda novo dimenzijo do 1200 x 1200 dpi x 10 bit, kar predstavlja do štirikrat več pikslov kot jih premorejo konkurenčne naprave v temu segmentu.

Nadgrajen in izboljšan Fuser Belt Module kot silikonsko-teflonski neskončni-zaokrožen sistem za fiksiranje barve na odtisih zagotavlja učinkovit in hiter prenos energije, ki konsistentno fiksira nanos tonerja ne glede na hitrost in težo medijev ki so lahko v razponu od 55 do 400 gramov. Tehnologija usmerjene energije omogoča konsistentno delovanje tudi pri večjih serijah.

 

Uporaba najnovejše tehnologije Xerox High Definition Emulsion Agregate Dry Ink  ultra-finega tonerja omogoča mat odtis, ki je primerljiv s kvaliteto Offset tiskovin.

Impresivna hitrost tiska Xerox® Iridesse™ Production Press  s 120 barvnimi odtisi v minuti na 400 gramskem papirju je fenomen v svetu kvalitetnega digitalnega tiska. Tehnologija omogoča samodejno dvostransko tiskanje 4/4 (duplex) na maksimalnem formatu in maksimalni gramaturi papirja.

Unikatno za Xerox® Iridesse™ Production Press je to, da ima poleg CMYK barvnih postaj z osnovnimi grafičnimi barvami tudi peto in šesto barvno postajo z Zlatim, Srebrnim, Belim ali Prozornim (Clear) Dry Ink tonerjem, kar drastično poveča kreativne možnosti v tisku grafičnih izdelkov.    

Xerox® Iridesse™ Production Press  odlikuje najnovejša tehnologija, ki prestavlja meje pri  omejitvah  kvalitete in možnosti uporabe barvnega digitalnega tiska.  Uporabna vrednost 6 barv v enem prehodu s specialnim Silver in Gold Metallic Dry Ink tonerjem, Belim Dry Ink tonerjem, Clear Dry Ink tonerjem, ki simulira separativno lakiranje in podaljšanim formatom tiska zagotavlja ključno konkurenčno prednost in dodano vrednost.

Xerox® Iridesse™ Production Press odpira nova vrata trga, prinaša popolnoma novo dimenzijo izdelkov in zagotavlja nove poslovne priložnosti.

 

Biti drugačen pomeni biti prvi med »enakimi«. 

Xerox® Iridesse™ Production Press je tudi dobitnik prestižne nagrade "INTERTECH TECHNOLOGY AWARDS 2018". Več na tem linku.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih