FUJIFILM Revoria Press GC12500

FUJIFILM
FUJIFILM
FUJIFILM Revoria Press <b>GC12500</b>
FUJIFILM Revoria Press <b>GC12500</b>
FUJIFILM Revoria Press <b>GC12500</b>
FUJIFILM Revoria Press <b>GC12500</b>

 

                              

 


Prvi digitalni tiskalnik na svetu velikosti B2+ z uporabo tehnologije suhega tonerja.
 

 

 

Revoria Press GC12500 je visoko produktiven tiskalnik, zahvaljujoč številnim edinstvenim lastnostim. Kombinacija najsodobnejših strojnih in programskih tehnologij zagotavlja dosledno visoko kakovost in zanesljivost.

 

 

Maksimalna zanesljivost in produktivnost

 

Največja velikost lista v svojem razredu

Velikost lista B2 XL (750 x 662 mm) je za 25 % večja od drugih vodilnih digitalnih tiskalnikov velikosti B2. To pomeni, da je mogoče natisniti šest A4 strani na list, vključno z obrezovanjem, trimom in podatki o proizvodnji. Na voljo je dovolj prostora za stvari, kot so celotna 12-stranska A4 ležeča brošura, 2-up tri-fold brošure ali 24 A5 razglednic na enem listu. Pripravite še več kartic, etiket, vstopnic, obešank in kosov embalaže.

 

 

Visoka razpoložljivost tiskalnika

Z več kot 60-letnimi izkušnjami pri razvoju tonerjev je Fujifilmova tradicija združena v Revoria Press GC12500. Znane tehnologije so bile izboljšane in zmogljivost optimizirana za zagotavljanje zanesljive, visokokakovostne proizvodnje z uporabo največje velikosti lista, ki je na voljo pri tiskalnikih na toner.

 

Digitalni tiskalniki s suhim tonerjem imajo tudi višjo zanesljivost in razpoložljivost tiskalnika v primerjavi z drugimi na trgu. To je posledica enostavnejših postopkov nastavitve in vzdrževanja, ki so potrebni za delovanje tiskalnika, ter naprednih funkcij, ki maksimizirajo razpoložljivost.

 

 

Dosledno visoka kakovost

 

Vgrajene napredne tehnologije zagotavljajo zanesljivo visoko kakovost, opravek za opravljanjem.

 

Natančna registracija

Registracijska kontrolna vrata (glej desno) popravijo zamik papirja in predstavijo poravnan list transportnemu sistemu za natančno prenašanje vsakega lista skozi postopek upodabljanja. Po upodabljanju nizkostresni proces fiksiranja zagotavlja dimenzijsko stabilnost substratov in zagotavlja, da so tudi največji duplex listi podprti znotraj tolerance ± 0,5 mm.

 

Enakomerna razporeditev barv

Enakomerna razporeditev tonerja po širini slikovnega območja je ključna za ohranjanje visoke kakovosti slike, še posebej na listu velikosti B2 XL pri Revoria GC12500. Nova tehnologija optimizacije prenosa tonerja izkorišča najmanjše velikosti delcev tonerja na svetu, ki so vsebovani v Fujifilmovem Super EA eko tonerju, za ustvarjanje "magnetne ščetke" z večjo višino in gostoto, kar omogoča enakomernejšo razporeditev barv na večjih površinah kot kdaj koli prej na tiskalniku s tonerjem.

 

 

Enostavno upravljanje

 

Revoria Press GC12500 je zasnovan tako, da je zelo enostaven za uporabo, kar ga naredi močno opcijo pri nadgradnji iz SRA3 tiskalnika – z nizkimi zahtevami po znanju operaterja.

 

Enostaven za uporabo

Vsak, ki je seznanjen z delovanjem manjšega tiskalnika s tonerjem, se bo takoj počutil domače in pripravljen za proizvodnjo z Revoria Press GC12500. Splošna načela slikovnega sistema ostajajo enaka, operaterji pa so vodeni skozi vsa posredovanja, kalibracije ali vzdrževalne postopke s preprostimi vodili na nadzorni plošči in signalnimi lučmi po celotnem stroju.

 

 

Upravljanje z mediji

Upravljanje z dobavo papirja je enostavno z dvema predaloma, ki ju je mogoče prosto prilagoditi katerikoli meri med največjo in najmanjšo velikostjo. Znani sistem knjižnice medijev vodi operaterje skozi postopek nalaganja in ponovnega nalaganja medijev.

 

 

Dostopnost izhoda

Edinstvena zasnova Revoria Press GC12500 omogoča izhod v veliko kapaciteto zlagalca, nameščenega tik ob pladnjih za podajanje. Vse, kar potrebuje operater – nadzorna plošča, podajanje papirja, dostava in pladnji za vzorce – je na dosegu roke za največjo proizvodno učinkovitost.

 

Brezhibno delovanje

Dvojni preveliki kartuši s tonerjem Super EA Eco omogočata, da ju je mogoče enostavno in čisto naložiti med delovanjem tiskalnika, kar optimizira razpoložljivost.

 

 

Preoblikovanje fleksibilnosti

 

Izkoristite spreminjajoče se zahteve strank in nove priložnosti z neprekosljivo fleksibilnostjo Revoria GC12500.

 

 

Fleksibilnost medijev

Poleg največje velikosti lista na tiskalniku velikosti B2 je Revoria Press GC12500 tudi najbolj zmogljiv, saj podaja in dupleksira širok nabor substratov z največjim razponom teže in debeline v svojem razredu:

 

  • Velikost lista med minimalno velikostjo 636 x 469 mm do maksimalne velikosti 750 x 662 mm,
  • Poleg papirja in kartona lahko tiskajte na nekatere materiale, kot so PET in drugi sintetični materiali, brez potrebe po posebnih premazih ali predobdelavi.
  • Ne glede na to, ali gre za premazane ali nepremazane, enostranske ali dvostranske, so tiskalne specifikacije enake: od lahkih papirjev pri 64 g/m² / 0,06 mm do težkih kartonastih plošč ali kartonskih zalog pri 450 g/m² / 0,6 mm.

 

 

Zmožnosti delovnega procesa

Kot bi pričakovali pri sodobnem digitalnem tiskalniku, Revoria Flow upravlja kakovost slike, čakalne vrste opravil in barve. Poleg tega so kot standard vključene naslednje funkcije, ki se v drugih delovnih procesih pojavljajo kot možnosti:

  • Orodja za predobdelavo
  • Ogledovalnik rasterskih slik
  • Razporejanje
  • Pametno načrtovanje opravil

 

 

Raznolike aplikacijske zmogljivosti

Letaki, vstopnice, razglednice, poštni spiski, brošure, knjige, prodajna mesta, embalaža - vse postanejo bolj produktivne in stroškovno učinkovite z Revoria Press GC12500. Velikost lista, ki je za 25 % večja od drugih tiskalnikov, lahko pomeni do 50 % več predmetov na listu.

 

 

 

 

Prodaja

           

Servis

         

Sergio Rebronja

  Matej Meterc   Telefon: +386 (0)80 35 65
Skrbnik ključnih strank   Operativni direktor   Portal za prijavo napake: podpora.uni-biro.si
        e-naslov: servis@uni-biro.si
Telefon: +386 (0)40 196 049   Telefon: +386 (0)1 530 27 06    
e-naslov: sergio@uni-biro.si   e-naslov: matej.meterc@uni-biro.si    

 

Izdelava spletne trgovine
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih