Vaša košarica je prazna!
Dobrodošli, lahko se prijavite ali registrirate na novo.

Obvestilo o zasebnosti

Spoštovani.

S prijavo na prejemanje novosti, vabila na dogodke in akcijske ponudbe po elektronskem sporočilu omogočite podjetju UNI-BIRO d.o.o., Selanova ulica 12, 1000 Ljubljana, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke. Posredovane osebne podatke bomo obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Uradna oseba podjetja je g. Matej Meterc, dosegljiv na elektronskem naslovu: info@uni-biro.si.
Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov je g. Bojan Traven, dosegljiv na elektronskem naslovu: info@uni-biro.si.

OBDELAVA PODATKOV:

Vaše osebne podatke zbiramo le, če je to nujno potrebno.
S prijavo na prejemanje novosti, vabila na dogodke in akcijske ponudbe po elektronskem sporočilu se strinjate, da o vas zbiramo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi. Osebni podatki, ki jih zbiramo so ime, priimek, podjetje in elektronski naslov.
Če želite oddati povpraševanje ali se prijaviti na novice, vas bomo prosili za ime, priimek, elektronski naslov, telefonsko številko in naziv podjetja. Osebne podatke potrebujemo, da vam lažje podamo odgovor oz. ponudbo na vaše povpraševanje oz. za izvedbo naročene storitve.

NAMEN:

Osebne podatke zbiramo v skladu za namenom, za katerega ste nam jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen.

PRAVNA PODLAGA:

Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja oz. na podlagi FSMA pogodbe.

UPORABA OSEBNIH PODATKOV:

Osebne podatke uporabljamo izključno za namen, zaradi katerega ste nam podatke posredovali.

SHRANJEVANJE PODATKOV:

Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi na prejemanje novosti, vabila na dogodke in akcijske ponudbe po elektronskem sporočilu, hranimo do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem. Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV:

Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili, razen izbranim pogodbenim partnerjem, katere prav tako zavezuje Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov. Osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo.

VAŠE PRAVICE:

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.
Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.
Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: info@uni-biro.si ali po pošti na naslov:

UNI-BIRO d.o.o.
Selanova ulica 12
1000 LjubljanaV primeru spora imate pravico vložiti ugovor pri podjetju UNI-BIRO d.o.o. ter pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.

  • Xerox High End PSG servisni partner
  • Xerox Business Partner
  • Xerox Distributer
  • Xerox Servisni Partner
  • Optimidoc
  • Qbo
  • Sucitesa
  • Tork Distributer
Back to Top
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...