Vaša košarica je prazna!
Dobrodošli, lahko se prijavite ali registrirate na novo.
Zadnji komentarji

Novice

 
Metalne barve CMS (Color Management System) Tehnologija
Skozi edinstveno metodo združevanja zlatih, srebrnih in prozornih tonerjev s tonerjem CMYK, Fuji Xerox s svojimi proizvodnimi tiskalniki prinaša živahno in privlačno novo vrednost digitalnega tiska.
Produkcija živahnih kovinskih barv
Fuji Xerox je opravil pionirsko delo na razvoju nove tehnologije CMS kot odziv na povpraševanje po tiskovinah, ki potrebujejo potencial posebnega barvnega efekta.
V nasprotju s preprosto posamično uporabo zlatega in srebrnega tonerja nova in revolucionarna tehnologija združuje te...

Objavil v Novosti, Novice na Januar 29, 2018 .
Predstavljamo vam Xerox novost - NCF Autentifikacijo! Xerox VersaLink in AltaLink naprave vam omogočajo popolno varnost in svobodo tiska že samo z vašim pametnim mobilnim telefonom. 
  Vse naprave Xerox omenjenih razredov že imajo vgrajen NFC modul in vam z dodatnimi inicialnimi nastavitvami omogočajo varen in priročen vpis v vašo napravo. 
  Zdaj telefon samo približate k vaši Xerox napravi in napravi sami poskrbita za varnostno povezavo.
Tako preprosto! Tako ne boste več porabljali denarja za nakupe kartičnih...

Objavil v Novice na Oktober 26, 2017 .
S XEROX-om IN EFI-jem V VIŠAVE  
 

14. septembra 2017 se je v hotelu MONS odvijala Xeroxova konferenca, ki sta jo organizirala podjetji UNI-BIRO in M-KONTROLER v sodelovanju s Xeroxom. Na konferenci so se predstavile vrhunske rešitve v digitalnem tisku, prav tako je bilo predstavljeno nekaj vrhunskih Xeroxovih produktov za digitalni tisk. 

Na konferenci so predavali najvidnejši strokovnjaki korporacij XEROX in EFI:

 • Chris Lynch, vodja produkcijske tehnologij pri Xeroxu,
 • Nick McConnell, produktni vodja produkcijskih in širokoformatnih sistemov pri Xeroxu,
 • Admir Joldić, vodja...

Objavil v Novice na Maj 05, 2017 .
Obveznosti ravnanja z odpadno embalažo smo prenesli na družbo UNIREC - Družba za ravnanje z odpadno embalažo, Dinos d.d. s pogodbo št. 1353-ZAV/2017.Unirec je specializirana embalažna shema, ki od junija 2016 deluje v okviru družbe Dinos. Z združitvijo Unireca in Dinosa lahko poslovni partnerji oziroma zavezanci celotno področje ravnanja z odpadki, ki nastajajo na njihovih dvoriščih, odslej urejajo na enem mestu – z družbo Dinos. Optimizirana je njihova skrb za ravnanje z odpadno embalažo, pa tudi z ostalimi odpadki. 

NAZIV PROJEKTA: Izboljšanje ključnih poslovnih procesov v Uni-biro d.o.o. Ljubljana   KRATICA PROJEKTA: PVAV UNI-BIRO
 


CILJ OPERACIJE: Spodbujanje procesnih izboljšav podjetja z namenom izboljšanja konkurenčnosti preko procesnih izboljšav

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evripska Unija iz Evropskega Sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si )

Novitete in priložnosti v svetu digitalnega tiska - Xerox InkJet Press


Že pred začetkom Drupe 2016, ki se bo odvijala od 31.5 do 10. Junija 2016 v Düsseldorfu Xerox najavlja dva nova InkJet produkcijska digitalna sistema. Xerox Brenva HD in Xerox Trivor 2400.

Po podatkih InfoTrends-a bo delež barvnega brizgalnega tiska do leta 2019 predstaljal kar 57 odstotni delež celotnega obsega svetovnega barvnega digitalnega tiska.

Da bi ujeli hitro rastoči trend oz. moment revolucije si oglejte kratko prestavitev delovanja novega Sistema – Xerox Brenva HD Production InkJet Press:

 • Xerox High End PSG servisni partner
 • Xerox Business Partner
 • Xerox Distributer
 • Xerox Servisni Partner
 • Optimidoc
 • Qbo
 • Sucitesa
 • Tork Distributer
Back to Top
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...