Vaša košarica je prazna!
Dobrodošli, lahko se prijavite ali registrirate na novo.

Predstavitev podjetja

Uni-Biro d.o.o.

Če zunanjih sodelavcev niti ne štejemo, nas je že štiriindvajset redno zaposlenih. Dovolj veliko telo, s katerim morajo proizvajalci in dobavitelji resno računati in na katerega se lahko kupci v vsakem trenutku zanesejo.

Podjetju se tudi pozna, da ni od včeraj in da vse kar počne izhaja iz lastnih izkušenj. V sedanji obliki obstaja UNI-Biro od leta 1991, podjetje pa je v resnici precej starejše. Ves ta čas se posvečamo zgolj enemu cilju: neopazno streči potrebam naših strank, pa naj potrebujejo papir, svinčnik, tiskalnik ali milo. Na to se spoznamo, v tem smo dobri in zato nameravamo pri tem tudi vztrajati. Zato nam zaupajo kupci, zato nas spoštujejo dobavitelji.

Računalniki, računalniške mreže, elektronski dokumenti, informacijska doba... Vse to je vodilo v spremembe in dopolnitve naše ponudbe. Po vseh teh stoletjih težko čez noč kakšna stvar izpodrine dober kos papirja in kvalitetno pisalo. Pridružil se je samo še tiskalnik, kot nov vezni člen med idejo in sporočilom. Brez njih? Poskusite malo kracati po robu dokumenta na računalniku. In če hočemo biti v kaj prepričani? Bi to rajši videli črno na belem ali polkrepko na ekranu?

Prav kar se papirja tiče, smo že pred leti izbrali preizkušenega in kvalitetnega proizvajalca, oni pa nas za svojega partnerja. Poslovno smo se, na veselje naših strank, zelo uspešno povezali s podjetjem Xerox. Raslo je medsebojno zaupanje skupaj s pričakovanji tržišča, da stopimo še korak dlje. Tako smo postali tudi prodajalci Xeroxove opreme (Xerox bussiness Partner) in njen pooblaščeni vzdrževalec (Authorised Service Provider) in popravljalec, če bi bilo slučajno potrebno. Danes lahko svetujemo pri izbiri in nakupu ter nudimo vzdrževanje in popravila celotne palete izdelkov renomiranega proizvajalca Xerox.

Trudimo se, da vam nikjer v Sloveniji ne bi bilo daleč do nas. Trenutno nas najdete na 7 lokacijah po naši domovini, kjer vam, odvisno od posamezne poslovne enote, nudimo od nakupa do svetovanja in popravila.

Podobno skrbno ravnamo tudi pri izbiri drugih dobaviteljev. V sodelovanju z njimi lahko zagotovimo, da našim kupcem v pisarni prav ničesar ne zmanjka, niti česa tako velikega kot je omara ali miza, niti česa tako majhnega kot je risalni žebljiček.

Pri tem smo stopili tudi izven meja pisarne in tako danes nudimo izredno kvaliteten sanitarno higienski program. Kot je naša navada, nudimo samo najboljše in pri higiensko sanitarnem programu to pomeni, da našim strankam omogočamo cenovno ugodno uporabo vrhunskih izdelkov podjetja Lotus. Naj samo za ilustracijo mimo grede omenimo, da se toaletni papir popolnoma razgradi v vodi.

Popolnoma podpiramo idejo, da vedno dvakrat premislimo, preden kakšno stvar natisnemo. Ko pa že moramo kaj natisniti je človeku veliko lažje pri srcu, če lahko to stori na čim bolj ekološki način. Dovolite, da vam tudi pri tem pomagamo. Za vas smo izbrali primerno tehnologijo in materiale, vse podatke pa združili na našem spletnem mestu. 
  • Xerox High End PSG servisni partner
  • Xerox Business Partner
  • Xerox Distributer
  • Xerox Servisni Partner
  • Optimidoc
  • Qbo
  • Sucitesa
  • Tork Distributer
Back to Top
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...