Vaša košarica je prazna!
Dobrodošli, lahko se prijavite ali registrirate na novo.

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja

Spletna stran www.uni-biro.si je last podjetja Uni-Biro d.o.o., ki je hkrati tudi upravljalec spletnega mesta. Podjetje Uni-Biro d.o.o. preko lastnega spletnega portala www.uni-biro.si posluje zgolj s pravnimi osebami (B2B).

Spletno mesto www.uni-biro.si predstavlja informacijski sistem namenjen predstavitvi prodajnega programa in storitev, oddaji naročil ter povpraševanj za obstoječe in bodoče poslovne partnerje podjetja Uni-Biro d.o.o..

Za prijavo v informacijski sistem poslovni partner podjetja Uni-Biro d.o.o. pridobi uporabniško ime in geslo. Geslo je znano zgolj poslovnemu partnerju in je zasebne narave. Poslovni partner mora poskrbeti, da bo z uporabniškem imenom nastopal le on oz. oseba, ki je pooblaščena za nastopanje v njegovem imenu.

 

Ponudba

Na spletni strani www.uni-biro.si je predstavljen prodajni program in storitve podjetja Uni-Biro d.o.o.. Artikli in storitve predstavljene na spletni strani ne vključujejo ddv. Cena in artikli so informativnega značaja. 

 

Minimalna vrednost nakupa

Minimalna vrednost skupnega nakupa je omejena na 20 EUR (brez ddv). Omejitev ne velja za poslovne partnerje s katerimi ima podjetje Uni-Biro d.o.o. sklenjen dogovor o medsebojnem sodelovanju.


Naročilo preko telefona oz. e-pošte

 

Dostava

Obdelana oz. zaključena naročila podjetje Uni-Biro d.o.o. dostavlja v okviru lastne dostavne službe. Morebitni stroški dostave so navedeni v ponudbenem predračunu, ki je osnova za izvedbo naročila.

 

Zaupnost

Podjetje Uni-Biro d.o.o. zbira in obdeluje zgolj tiste podatke poslovnih partnerjev oz. strank, ki so potrebni za nemoteno elektronsko poslovanje. Poslovni partnerji oz. stranke te podatke posredujejo bodisi preko obrazcev na spletni strani www.uni-biro.si bodisi kakor koli drugače (telefonski pogovori, elektronska pošta, …).

Podjetje Uni-Biro d.o.o. in poslovni partner soglašata, da so podatki do katerih je omogočen dostop pri elektronskih storitvah poslovna skrivnost in jih bosta zato primerno varovala in jih brez ustrezne pravne podlage ne bosta razkrivala tretjim osebam.

Podatki, ki jih posreduje kupec oz. poslovni partner, so strogo zaupni, in se obravnavajo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur.l. RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001-popr.) in Zakonu o varstvu potrošnikov - ZVPot-UPB1 (uradno prečiščeno besedilo - Uradni list RS, št. 14/03).
 

Stvarne napake

V skladu s 37. členom Zakona o varstvu potrošnikov je napaka stvarna v primeru:

Primernost izdelkov se presoja glede na običajne izdelke enake vrste in ob upoštevanju izjav o značilnosti blaga s strani dobavitelja ali podjetja UNI-BIRO d.o.o.


Uveljavljanje stvarnih napak

Stvarno napako lahko uveljavljate z natančnim opisom napake, omogočenim pregledom izdelka in obvestilom na elektronski naslov info@uni-biro.si ali osebno na sedežu podjetja, kjer bomo izdelek pregledali in vam izdali potrdilo o vročitvi izdelka. Za stvarne napake na izdelkih, ki se pokažejo potem, ko mineta dve leti od izročitve, ne odgovarjamo.
Po ustreznem obvestilu in omogočenem pregledu izdelka bomo bodisi:

V kolikor obstoj napake na izdelku ni sporen, vam bomo čimprej, vendar najkasneje v roku osmih dni ugodili. V primeru spora glede obstoja napake pa vam bomo najkasneje v osmih dneh pisno odgovorili.

 

Garancija

Izdelki imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu, računu ali oglaševalskem sporočilu. Dobavitelj izdelka jamči za kakovost izdelka oziroma brezhibno delovanje v garancijskem roku, če ga boste uporabljali v skladu z njegovim namenom in priloženimi navodili. Garancijski rok začne teči z dnem prevzema blaga s strani kupca.

Čas, v katerem dobavitelj kupcu zagotavlja proti plačilu popravilo, vzdrževanje blaga, nadomestne dele in priklopne aparate je vsaj 3 leta po preteku garancijskega roka.Pravica do odstopa od nakupa

Glede na to, da podjetje UNI-BIRO d.o.o.  posluje zgolj s pravnimi osebami (B2B) nimajo možnosti odstopa od pogodbe v roku 14 dni.

Pritožbe in spori

UNI-BIRO d.o.o. spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov in zagotavlja učinkovito obravnavo pritožb na vseh prodajnih mestih. V primeru težav nas pokličite na telefonsko številko 01 / 530 27 00, pošljite elektronsko sporočilo na info@uni-biro.si ali nam pišite na naslov UNI-BIRO d.o.o., Selanova ulica 12, 1000 Ljubljana. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.
Na podlagi Uredbe 524/2013/EU je bila ustanovljena enotna vstopna točka za reševanje sporov, ki izvirajo iz spletne prodaje. S klikom na povezavo boste preusmerjeni na platformo https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL. Za dodatno pomoč se lahko obrnete na Nacionalno kontaktno točko - Slovenija.

 

Drugo

Podjetje Uni-Biro d.o.o. si kljub prizadevanju za ažurnost in točnost informacij pridržuje pravico do napak in sprememb pri objavi vsebine na spletnem mestu www.uni-biro.si. V primeru, da opazite kakršnokoli napako, vas vljudno prosimo, da nas o tem obvestite.

  • Xerox High End PSG servisni partner
  • Xerox Business Partner
  • Xerox Distributer
  • Xerox Servisni Partner
  • Optimidoc
  • Qbo
  • Sucitesa
  • Tork Distributer
Back to Top
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...